Hur funkar Rimini?

Rimini Riskhantering är ett modernt digitalt verktyg för bedömning och hantering av risker på arbetsplatsen. En av fördelarna med appen som särskiljer oss mot våra konkurrenter är att vi erbjuder en fullständig digital process och inte enbart ett alternativ till pärmar och tryckta instruktioner.

Appen har flera funktioner för identifiering och analys av risker, är utformad enligt välkända teorier som “The Accident Triangle” och bygger på standard ISO 31.000:2018 för Risk Management. De funktioner som finns i appen täcker hela arbetsmiljöområdet och är utvecklade med moderna tekniker och ett stort fokus på användarvänlighet och säkerhet.

Bakom tjänsten står företagsledare med mångårig erfarenhet och gedigen kunskap inom industriell och teknisk verksamhet. Rimini app är det mest kompletta och användarvänliga verktyget för riskbedömningar som finns på marknaden idag.

Rimini finns tillgängligt på sex olika språk – Svenska, Danska, Norska, Tyska, Nederländska och Engelska.

External image

Det ledande verktyget för riskbedömning!

Se hur Rimini fungerar

Enkelt & användarvänligt

Rimini har designats och utvecklats för att vara superenkelt och snabbt att använda. Se själv hur det ser ut och fungerar på bilderna nedan.